Havuz Partisinde Ne Giyilir?

          Yaz mevsiminde tatil için ayırdığımız zaman kısıtlı olsa da hafta sonu kaçamakları, yaz partileri, havuz başı buluşmaları derken rahatlayacak zaman bulmak daha kolay olabiliyor. Güneş saatlerce gökyüzündeyken yapacak bir şeyler bulmak hiç de zor değil! Gelelim havuz partilerine… Gideceğiniz etkinlik havuzda gün boyunca eğlenip, yüzüp, güneşleneceğiniz bir eğlence de olabilir; davet ya da kutlama da olabilir. Her iki durum için de önerilerimizin size iyi hissettireceğine ve çok da iyi göstereceğine eminiz.

          Havuz partisinde ne giyilir? Hem şık hem konforlu olmak için ne tercih edilmelidir? Havuz partisine hazırlık nasıl olur? Hepsinin cevabını okumaya devam ettikçe bulacaksınız!

                      Havuz Partisine Nasıl Hazırlık Yapılır?

                      Gideceğiniz havuz partisinin tüm eğlenceyi içerdiğini düşünelim; hem keyifli vakit geçireceğiniz gölge alanlar hem de güneşin ve havuzun tadını çıkaracağınız bölümlerde bulunabilirsiniz. Peki o zaman ikisine de hazırlık yapalım!

                      Havuz kenarında yapılacak ve çoğu zaman öğlenden akşama kadar sürecek partiler için stil tercihlerinizin merkezinde konfor olmalı. Chino şortlar yazın olduğu kadar yaz partilerinin de kurtarıcısı sayılır. Dolayısıyla beyaz bir chino pantolon ile renkli bir gömlek iyi bir ikili olacaktır. Görünümü tamamlamak için kısa bilekli sneakerları deneyebilirsiniz.

                      Sandaletler yazın olmazsa olmazı ve eğer sneaker sizin için fazla resmiyse o zaman mutlaka deri sandalet ve terlikleri kombininize dahil etmelisiniz. Özellikle beyaz kısa kollu gömlek ve şort takımlarına kahverengi deri sandaletler çok yakışır.

                      Denizci stili de size hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz! Beyaz kısa kollu gömlek, lacivert beyaz çizgili bir tişört altına koyu mavi chino şortla şık bir kombin yaratabilirsiniz.

                      Mayonuz da kombininizin bir parçası olabilir tabii. Renkli, hızlı kuruyan kumaştan bir mayo ile hem havuzda hem havuz kenarında rahat edersiniz. Özellikle çiçek desenli Hawaii gömlekleri ve mayolar şık parti ikilileri oluşturabilirler. Görüntüyü bozmayacak şık terlikler de bu kombinde kilit rol oynadığı için bu konuda seçiminiz de önemli.

                      Eğer biraz daha resmi bir görünüm yaratmak istiyorsanız keten takımlar mutlaka radarınızda olmalı. Özellikle keten şort ve gömlek ikilileri yaz boyunca serin bir kurtarıcı görevi görecektir.

                                  Kıyafet kodunu tanımladığımıza göre şimdi sırada aksesuarlar ve kombininizi farklı kılacak detaylar var. Örneğin şık bir bileklik, havalı güneş gözlükleri, chino şortunuzla uyumlu bir kemer ve tamamlayıcı bir şapkayla sadece iyi görünmekle kalmaz, cildinizi de güneşten korumuş olursunuz.

                                              Havuz partilerinde saçınızı ve sakalınızı özgür bırakmak en iyisi! Zaten ya sıcaktan ya nemden ya da ıslanmaktan mükemmel görüntünüzün ömrü uzun olmayabilir. Dolayısıyla çok fazla saç ve sakal ürünü kullanmak yerine kendinizi doğal halinize bırakabilirsiniz. Fakat herhangi bir koşulda dikkat etmeniz gereken en önemli konu güneş kremi kullanımınızı aksatmamak. Özellikle yüz için özel olarak üretilen güneş koruyucular ve vücudunuzun açıkta kalan bölümleri için yüksek faktörlü ürünler günün kurtarıcısı olabilirler.